PLAN HIER DIRECT JE VA BOOST CALL

Tijd om jouw VA Business
nu echt goed neer te zetten.

Je kan wel een boost gebruiken

Je bent al een tijdje bezig als VA. Je weet wie je bent en waar je voor staat. Als je eenmaal aan de slag bent bij klanten weet je dat je ze echt goed kan helpen. Maar je bent er nog niet helemaal.

Het mag allemaal wat meer. En dan bedoel je vooral meer klanten. Meer constante groei. Je werkt hard maar helaas nog zonder al teveel resultaat. Om je heen lijkt iedereen klanten te hebben. Binnen no time vol te zitten. Waarom lukt het jou dan niet?

En dan komen ook nog die vervelende stemmetjes in je op. Hoe kan ik me onderscheiden van de rest? Wie zit er op mij te wachten, er zijn als zoveel VA’s?

Wellicht herken je dit?​

✓ Je bent al een tijd bezig met je bedrijf maar het voelt nog niet stevig

Je steekt veel tijd in je bedrijf, maar zonder de resultaten waar je op hoopt.

✓ Zichtbaarheid kost je veel moeite. Je steekt er veel tijd in maar de reacties blijven uit.

✓ Je hebt eigenlijk geen idee hoe je aan klanten moet komen en wat je daarvoor moet doen.

✓ Van sales heb je weinig kennis en geen idee hoe je dat toe moet passen binnen jouw bedrijf.

ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED,
KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG

Ondernemen is een vak apart. Hoe goed je ook bent als VA (want dat ben je!) zonder de juiste skills en kennis ga je het niet redden.  

Je bent aan dit avontuur gestart omdat je meer vrijheid wilt, meer voldoening en daar ook nog eens goed geld mee wil verdienen. Het is écht zonde om deze droom te laten schieten omdat je niet de juiste kennis hebt.

Laat mij je de boost geven die jouw bedrijf hard nodig heeft.

Ik laat je zien welke stappen mij hebben geholpen om binnen een aantal maanden volgeboekt te zijn als VA. Want dat gun ik jou ook!

Samen zorgen we ervoor dat jouw basis staat als een huis. En kijken we hoe we klanten aan kunnen trekken op een manier die volledig bij jou past.

Ik geef je de tools mee om je business te laten groeien. Daarnaast geef ik je support en ben ik je accountability partner om nu echt de juiste stappen te gaan zetten richting jouw droomleven. 

Ik gun jou namelijk dat je:

✓ Vol vertrouwen jouw business runt. Je weet precies wat je wanneer moet doen 
✓ 100% achter je tarief staat omdat je weet dat je dit meer dan waard bent 
✓ Werkt met de allerleukste klanten. 
✓ Precies weet wat je moet doen om op korte en lange termijn aan klanten te komen. Zodat ook jij straks die VA met een wachtlijst bent. 
✓ een omzet hebt waar je nu alleen nog van droomt. Omdat ik weet dat het mogelijk is voor je.

Over mij

Een aantal jaar geleden besloot ik voor mijn geluk te kiezen, nam de sprong in het diepe en heb binnen een aantal maanden een succesvolle VA business opgezet. Gestart naast mijn loondienst baan en na 3 maanden kon ik volledig voor mijn droom gaan. De beste beslissing die ik ooit heb kunnen nemen. Ik sta 100% aan, leer elke dag bij en werk met de leukste klanten! En ik verdien daar ook nog eens heel goed geld mee.

Alleen was me dit niet gelukt, want samen kom je altijd verder. En daarom ben ik er als VA mentor nu voor jou. Het is mijn missie om elke startende VA te zien groeien tot een ondernemer die vol vertrouwen haar business runt. En daarmee échte vrijheid kan ervaren. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan en jou op weg te helpen in dit fantastische avontuur.

Liefs Roëlla

Inhoud van het VA Boost traject

 • Tijdens de kick off bepalen we jouw focus voor de komende 8 weken. Of dat nou het aantrekken van de juiste klanten, sales of online zichtbaarheid is (of een combinatie van een aantal onderdelen). Samen maken we een plan en zetten we de concrete acties uit. 
 • 4 x 1:1 calls van 45 minuten.
 • Support: je mag me tussendoor alles vragen. Loop je ergens vast, dan ben ik er om je te helpen.
 • Stok achter de deur: ik zorg ervoor dat je in actie komt én blijft. Als het goed gaat, maar ook (of misschien wel juist) op momenten dat het minder lekker loopt. 
 • We kijken samen welke templates, voorbeelden of werkboeken jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken en jouw business goed en stevig neer te zetten.

Na het VA Boost traject

Sta je vol zelfvertrouwen aan het roer van jouw business 
Vraag je het passende tarief voor jouw diensten 
Weet je precies welke tools je kunt gebruiken om jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten lopen 
Ga je vol zelfvertrouwen een salesgesprek in omdat je precies weet waar je voor staat en waar je de klant mee kan helpen 
Zit je met de juiste klanten aan tafel. Mensen die precies bij je passen en waar je dolgraag mee zou samenwerken 
Weet je alles wat je moet weten over het vak. Niet langer onzeker of je alles wel (goed) geregeld hebt maar echt ondernemen vanuit rust en vertrouwen 
Onderneem je volledig onder jouw voorwaarden. De vrijheid om een leven te leiden onder jouw voorwaarden en niet andersom

De investering voor het Va boost traject is €849 exclusief BTW. Je mag het ook in drie termijnen van €299 exclusief BTW betalen.

Voor wie is dit traject geschikt

 • Je bent als VA al enige tijd bezig. De basis van je bedrijf staat. Daarmee bedoel ik dat je globaal je aanbod hebt staan, je naam, inschrijving kvk. Je bent geen echte starter meer. 
 • Je bent 100% bereid om in actie te komen en de stappen te zetten die nodig zijn om je bedrijf nog steviger neer te zetten.
 • Je bent een doener en ‘start before you’re ready’ past bij je.

Tijdens een VA boost call kijken we naar jouw onderneming en doelen en of we een match kunnen zijn. Een gesprek is altijd 100% vrijblijvend. 

Wat klanten zeggen

FAQ

Heb je nog andere vragen? Dan hoor ik het natuurlijk graag! Neem even contact op dan reageer ik zo snel mogelijk.

Zeker! Zo ben ik zelf ook gestart. Tijdens het traject stemmen we af welk tempo en stappen bij jouw situatie passen. Besef je wel dat het opzetten van een bedrijf niet vanzelf gaat, waardoor het echt wel wat van je tijd, energie en focus vraagt. Maar waar een wil is, ….! 

Jazeker! Alle trainingen kun je in 2 of 3 termijnen betalen. Betaal je in 1 keer, dan ben je iets voordeliger uit. 

 • VA mentorship: dit traject is bedoeld voor startende VA’s die weten dat ze er klaar voor zijn hun VA business op te zetten maar daar wel wat support bij kunnen gebruiken. In 12 weken gaan we intensief samen aan de slag om van jouw business een succes te maken 
 • VA boost traject: heb je de basis van jouw bedrijf al staan maar loop je vast op onderdelen als online zichtbaarheid of het vinden van klanten. In deze 8 weekse training pakken we jouw vraagstukken aan en tillen we jouw bedrijf naar een volgend level. 
 • Online training: Volg je de online training ‘leef je droomleven als online ondernemer’ dan ga je zelfstandig aan de slag met alle onderdelen die bij het opzetten van een VA business komen kijken

Dat is helemaal aan jou. Wil je het programma inclusief begeleiding aanschaffen dan is het belangrijk dat we een klik hebben. In het programma zit ontzettend veel waarde maar ik vind oprecht dat je iets moet kiezen wat echt bij je past. Iets waarvan je denkt: “Yes dit wil ik echt!”. Dat kan dit programma zijn of een ander programma maar kies altijd met je hart en blijf dicht bij jezelf. 

Er is geen precieze tijd aan te koppelen, iedereen is anders en pakt het op zijn manier aan. Gemiddeld genomen ben je 2,5 uur bezig per module. Soms wat langer, soms wat korter. De tijd gaat vooral zitten in het implementeren van alle stappen voor jouw business. Een bedrijf opzetten gaat niet vanzelf en doe je er niet ‘even bij’. Het vraagt je volledige commitment, ook in tijd.

We plannen  na akkoord samen een kick off call in, dit kan in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 weken. 

Het is ook een hele stap dus laten we een call inplannen. Ik denk vrijblijvend met je mee en samen kunnen we kijken of dit de juiste stap voor je is. Het gaat er vooral om dat jij een keuze maakt waar je 100% achter staat.Ik kijk eerlijk met je mee of een traject passend voor je zou zijn. 

Klaar voor een succesvol VA bedrijf?