PLAN HIER DIRECT JE VA BOOST CALL

Even voorstellen

Hi, ik ben Roëlla en help Virtual assistants met de start en groei van hun bedrijf zodat ze vol zelfvertrouwen een goedlopend bedrijf op kunnen bouwen. ​

virtueel assistent worden

Een aantal jaar lang geleden stond ik op een punt
waarin je je wellicht herkend.

Ik had een oke baan, met leuke collega’s en een prima salaris. Ik had op papier alles maar was totaal niet gelukkig. Ik miste de vrijheid, het vuurtje, de passie voor het vak. Met ruim 12 jaar werkervaring wist ik inmiddels wel dat ik goed was in mijn vak. Dat als ik eenmaal klanten zou hebben het echt wel goed zou komen. Maar dat ondernemen, dat was volledig nieuw. Wie zat er op mij te wachten? Kon ik dit wel? Hoe kwam ik dan aan klanten?

‘Beste beslissing ooit’

Ik besloot voor mijn geluk te kiezen, nam de sprong in het diepe en heb binnen een aantal maanden een succesvolle business als VA opgezet. Gestart naast mijn loondienst baan en na 3 maanden kon ik ontslag nemen en volledig voor mijn droom gaan. Nog geen seconde spijt en de beste beslissing die ik ooit heb kunnen nemen.

Binnen twee jaar heb ik een succesvol bedrijf op kunnen bouwen waar ik goed geld mee verdien. Ik zat binnen no time vol en moet nog steeds nee zeggen tegen nieuwe opdrachten. Dat is geen geluk geweest. Ik had een super goede strategie en heb daarnaast de juiste acties genomen om te staan waar ik nu sta. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel mogen leren over het vak en het online werken met klanten. 

En dit gun ik jou ook zo!
Dus deel ik al mijn kennis met je. Van het opstarten van een bedrijf, het vinden van de leukste klanten, online zichtbaarheid en het voeren van goede salesgesprekken. Ik leer je alles tijdens mijn trajecten.  

Het is mijn missie om elke startende VA te zien groeien tot een ondernemer die vol vertrouwen haar business runt.

En daarmee echte vrijheid kan ervaren. Ik neem je mee richting je nieuwe baan, of eigenlijk het begin van je nieuwe leven. Want buiten VA wordt je ook ‘gewoon’ ondernemer. En dat is super vet en mega spannend tegelijk. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan en jou op weg te helpen in dit fantastische avontuur.

Random Facts over mij

✓ Dol op sushi, wijn, gezelligheid, festivals en lijstjes maken
✓ Het strand is mijn happy place en ik ben in de zomer veel in het mooie Zeeland te vinden

✓ Droomt van een camper om lekker mee door Europa te touren. 

✓ Dol op sparren met andere ondernemers, ik hou van de verhalen, de passie en de dromen achter de ondernemer. 

✓ “What you see is what you get!” 

 

En wie ben jij?

Wat is jouw droom? Waar gaat jouw vuurtje van branden? En welke stappen moet je daar nog voor nemen? Laten we kijken of ik je kan helpen. Plan een vrijblijvende call in om te zien of we een klik hebben.

Klaar voor een succesvol VA bedrijf?