PLAN HIER DIRECT JE VA BOOST CALL

Vol vertrouwen jouw goedlopende VA business opzetten

Laat mij je helpen om vol zelfvertrouwen te beginnen aan het ondernemerschap. Ben jij klaar om meer vrijheid te ervaren in je leven en daar ook nog eens goed geld mee te verdienen?

Ben je er klaar voor om een succesvolle VA Business op te zetten?

Je weet waar je voor staat.  Als office professional ben jij degene die altijd heeft gezorgd dat alles op rolletjes loopt. Moet er iets geregeld worden, dan weet iedereen jou moeiteloos te vinden.

Maar nu sta je aan de start van je eigen onderneming. Je weet dat het werken als VA écht bij je past. Maar waar begin je? Wat doe je nou eerst en wat moet je laten? Hoe meer je gaat onderzoeken, hoe minder je door de bomen het bos ziet.

Je vraagt je af wat je allemaal moet regelen rondom de start van je bedrijf. Hoe werkt het online samenwerken, welke tools moet ik gebruiken, welke juridische documenten moet ik regelen en hoe kom ik dan aan klanten?

Herkenbaar?

Het is tijd om jouw droom waar te maken!

Ik gun het je zo om een succesvolle business op te zetten. Om een leven te creëren met veel meer vrijheid en helemaal los te komen van de 9 tot 5 ratrace. Echt leven en werken onder jouw voorwaarden. 

En ik weet ook hoeveel informatie er op je af kan komen in deze fase. Hoe lastig het kan zijn om te bepalen wat eerst moet en wat kan wachten. Hoe fijn het is om gewoon een helder stappenplan te hebben. 

Precies om deze reden heb ik mijn mentorship ontwikkeld. Voor startende VA’s die niet het wiel uit willen vinden maar direct in een goede start willen maken.

Na 12 weken staat er een stevige basis en kun jij vanuit zelfvertrouwen ondernemen.

Tijdens mijn mentorship neem ik je mee in alle ins and outs van het vak, zodat je precies weet welke stappen je moet nemen om een goedlopende business neer te kunnen zetten. Van het ondernemerschap, het werken met online tools, samenwerken met klanten en natuurlijk de vraag: ‘hoe kom ik dan aan klanten?’, alles komt aan bod.

Als mentor sta ik naast je voor al je vragen en motiveer ik je om écht in actie te komen. Ik neem je stap voor stap mee in het proces en deel al mijn kennis met je. Geen wollige materie maar concreet en praktisch. De stappen die mij geholpen hebben om snel klanten te krijgen in plaats van eindeloos achter de schermen bezig te zijn.

"Wat een goede training, to the point en echt waar het om draait. Het heeft me de hele week bezig gehouden en het heeft me echt een richting gegeven voor mijn bedrijf. Ik ben echt heel enthousiast!”

Linda | Baat by support

Over mij

Een aantal jaar geleden besloot ik voor mijn geluk te kiezen, nam de sprong in het diepe en heb binnen een aantal maanden een succesvolle VA business opgezet. Gestart naast mijn loondienst baan en na 3 maanden kon ik volledig voor mijn droom gaan. De beste beslissing die ik ooit heb kunnen nemen. Ik sta 100% aan, leer elke dag bij en werk met de leukste klanten! En ik verdien daar ook nog eens heel goed geld mee.

Alleen was me dit niet gelukt, want samen kom je altijd verder. En daarom ben ik er als VA mentor nu voor jou. Het is mijn missie om elke startende VA te zien groeien tot een ondernemer die vol vertrouwen haar business runt. En daarmee échte vrijheid kan ervaren. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan en jou op weg te helpen in dit fantastische avontuur.

Liefs Roëlla

Inhoud van het Mentorship Traject

 • Je krijgt een jaar lang toegang tot de online training ‘Leef je droomleven als online ondernemer’. In 8 modules leer ik je alles wat je moet weten over het opzetten van jouw VA business.
 • Bij de modules zitten video’s, werkboeken en handige templates.
 • Kick-off + 5 x 1:1 call van 45 minuten via Zoom.
 • Live dag (ochtend of middag) op kantoor in Breda waarin we dieper duiken in een voor jou relevant onderwerp. De live dag is ongeveer halverwege het traject. 
 • Support via mail & Trello
 • Bonus masterclass: Personal Branding van Instagram expert Amber Rosa (twv € 149,-).
 • Bonus training: ‘Administreren kun je leren’ en Masterclass over Profit first van winstadviseur Ilona Dieleman (twv € 139,-).  
 • NIET GOED GELD TERUG GARANTIE: blijkt na 2 weken dat de cursus toch niks voor jou is? Dan krijg je je geld terug.  Voorwaarde is wel dat je de opdrachten van module 1 en 2 gemaakt hebt en aanwezig bent geweest bij de afgesproken calls. 

                                                          TIJDELIJKE BONUS

Meld je voor 1 juli 2024 aan en je ontvangt  de juridische documenten voor jouw VA business (twv 349 euro) er gratis bij. De documenten worden opgesteld door een ervaren jurist. 

 

Na het Mentorship Traject

Sta je vol zelfvertrouwen aan het roer van jouw business 
Vraag je het passende tarief voor jouw diensten 
Weet je precies welke tools je kunt gebruiken om jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten lopen 
Ga je vol zelfvertrouwen een salesgesprek in omdat je precies weet waar je voor staat en waar je de klant mee kan helpen 
Zit je met de juiste klanten aan tafel. Mensen die precies bij je passen en waar je dolgraag mee zou samenwerken 
Weet je alles wat je moet weten over het vak. Niet langer onzeker of je alles wel (goed) geregeld hebt maar echt ondernemen vanuit rust en vertrouwen 
Onderneem je volledig onder jouw voorwaarden. De vrijheid om een leven te leiden onder jouw voorwaarden en niet andersom

De investering voor het mentorshiptraject is €2.195 exclusief BTW. Je mag het ook in drie termijnen van € 780 exclusief BTW betalen.

De online omgeving

In 8 modules neem ik je mee in alle fases van het opzetten van je VA business. en leer ik je alles wat je moet weten over het vak. Er is een logische opbouw in de modules maar je bent vrij om de modules te volgen die voor jou relevant zijn. Je hebt een jaar toegang tot de online academie.

Module 1

Jij als ondernemer

Het start allemaal met jou. In deze module gaan we echt kijken naar wie je bent. Waar droom je van? Waar sta je voor en waar ben je echt goed is? We gaan dieper in op jouw dromen en ondernemers regels.

Module 2

Je ideale klant

Wie is je ideale klant en hoe bereik je deze? We duiken in deze module in het belang van het hebben van een ideale klant en welke klant het beste bij jou past.

Module 3

Je aanbod

We creëren jouw unieke functieprofiel zodat iedereen weet wat jij te bieden hebt. Daarnaast weet je straks precies welk tarief je gaat vragen voor je diensten.

Module 4

Aan de slag als VA (online tools en doelen stellen)​

In deze module duiken we in de online tools en stellen we concrete doelen voor jouw bedrijf.

Module 5

Online zichtbaarheid

Na deze module heb je een concrete actielijst om je zichtbaarheid te verhogen en weet je hoe je een goede salespage voor op je website schrijft waarmee je de juiste klanten aantrekt.

Module 6

Moeiteloos verkopen

Zonder sales geen business. We gaan aan de slag met een concreet salesplan waar je je commitment aan geeft. Sales op jouw eigen authentieke manier.

Module 7

Online samenwerken

Hoe gaat dat precies in zijn werk dat online samenwerken? Welke juridische documenten zijn echt een must en wat moet er in mijn algemene voorwaarden. Inclusief checklist voor start samenwerking.

Module 8

Bouw je business

Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf? Welke zaken moet ik regelen? Ik deel mijn tips en tricks met je, handige checklists en alle info die je nodig hebt om je bedrijf op te zetten.

Bonus 1

Masterclass Personal Branding

Leer van Instagram expert Amber Rosa over hoe je een personal brand in kunt zetten voor jouw business.

Bonus 2

Let's get social

Hoe start je nou met social media en wat is echt not done? Tips van een Instagram specialist over hoe je klanten kunt genereren met je online zichtbaarheid.

Bonus 3

Training administreren kun je leren

Winstadviseur Ilona Dieleman leert je in deze training hoe je een goede basis administratie neerzet. Daarnaast deelt ze veel tips over Profit first.

Wat klanten zeggen

FAQ

Heb je nog andere vragen? Dan hoor ik het natuurlijk graag! Neem even contact op dan reageer ik zo snel mogelijk.

Zeker! Zo ben ik zelf ook gestart. Tijdens het traject stemmen we af welk tempo en stappen bij jouw situatie passen. Besef je wel dat het opzetten van een bedrijf niet vanzelf gaat, waardoor het echt wel wat van je tijd, energie en focus vraagt. Maar waar een wil is, ….! 

Jazeker! Alle trainingen kun je in 2 of 3 termijnen betalen. Betaal je in 1 keer, dan ben je iets voordeliger uit. 

 • VA mentorship: dit traject is bedoeld voor startende VA’s die weten dat ze er klaar voor zijn hun VA business op te zetten maar daar wel wat support bij kunnen gebruiken. In 12 weken gaan we intensief samen aan de slag om van jouw business een succes te maken 
 • VA boost traject: heb je de basis van jouw bedrijf al staan maar loop je vast op onderdelen als online zichtbaarheid of het vinden van klanten. In deze 8 weekse training pakken we jouw vraagstukken aan en tillen we jouw bedrijf naar een volgend level. 
 • Online training: Volg je de online training ‘leef je droomleven als online ondernemer’ dan ga je zelfstandig aan de slag met alle onderdelen die bij het opzetten van een VA business komen kijken

Dat is helemaal aan jou. Wil je het programma inclusief begeleiding aanschaffen dan is het belangrijk dat we een klik hebben. In het programma zit ontzettend veel waarde maar ik vind oprecht dat je iets moet kiezen wat echt bij je past. Iets waarvan je denkt: “Yes dit wil ik echt!”. Dat kan dit programma zijn of een ander programma maar kies altijd met je hart en blijf dicht bij jezelf. 

Er is geen precieze tijd aan te koppelen, iedereen is anders en pakt het op zijn manier aan. Gemiddeld genomen ben je 2,5 uur bezig per module. Soms wat langer, soms wat korter. De tijd gaat vooral zitten in het implementeren van alle stappen voor jouw business. Een bedrijf opzetten gaat niet vanzelf en doe je er niet ‘even bij’. Het vraagt je volledige commitment, ook in tijd.

Kies je voor de online training, dan kun je direct starten. Bij het VA mentorship plannen we na akkoord samen een kick off call in, dit kan in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 weken. Je kunt dan al wel starten met de online training, 

Het is ook een hele stap dus laten we een call inplannen. Ik denk vrijblijvend met je mee en samen kunnen we kijken of dit de juiste stap voor je is. Het gaat er vooral om dat jij een keuze maakt waar je 100% achter staat.Ik kijk eerlijk met je mee of een traject passend voor je zou zijn. 

Blijkt het programma toch niks voor je te zijn dan kun je binnen 2 weken annuleren. Je krijgt dan het volledige bedrag terug -€ 120 administratiekosten. Ik sta 100% voor de kwaliteit van mijn programma en vind het belangrijk dat dit aansluit bij wat jij nodig hebt om een goede VA business op te zetten. 

Klaar voor een succesvol VA bedrijf?