PLAN HIER DIRECT JE VA BOOST CALL

KICKSTART JE VA BUSINESS
MET DEZE 3 GOUDEN TIPS

Je bent aan het oriënteren om te starten als virtual assistant of wellicht ben je net gestart en mag het allemaal nog wat meer. Meer klanten, meer omzet en meer in actie komen. In deze masterclass geef ik je de 3 gouden tips die mij geholpen hebben binnen no-time een succesvolle business op te zetten.

Breng je droom tot leven en reken voor altijd af met de vraag:  ‘Wat als ik geen klanten kan vinden?’ 

TO DO: AANPASSEN INSCHRIJFLINK

virtueel assistent worden


Herken je dit?

Diep van binnen weet je dat het anders kan dan het leven dat je nu leidt. Meer vrijheid, minder verplichtingen en meer tijd voor datgene waar je echt gelukkig van wordt.

Je voelt dat het werken als Virtueel Assistent bij je past. Je hebt dat innerlijke vuur en de ambitie om er een groot succes van te maken. Je bent klaar voor jouw droomleven. Maar hoe zet je de eerste stap? Wat moet je als eerste doen en wat kun je beter achterwege laten?

Je hebt al talloze e-books gedownload, cursussen gevolgd en bergen informatie verzameld over het starten als VA. Maar inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer.

Je bent ervan overtuigd dat het wel goed komt als je eenmaal aan het werk bent voor klanten. Maar hoe kom je dan aan die klanten? 

Durf je alleen te blijven dromen? 

Of is het nu eindelijk tijd om die dromen werkelijkheid te maken?

In de afgelopen jaren heb ik vele ondernemers geholpen om hun VA-bedrijf tot een succes te maken. Mijn missie is om elke beginnende VA te zien uitgroeien tot een zelfverzekerde ondernemer die haar bedrijf met succes runt.

Na deze masterclass weet je precies welke eerste stappen je moet zetten om jouw VA-bedrijf een vliegende start te geven. 

En kun je voorgoed afscheid nemen van de vraag: ‘Wat als ik geen klanten kan vinden?’

Schrijf je hieronder in en ontvang de masterclass direct in de mail.

Na deze masterclass weet je precies:

 

In deze masterclass geef ik je de 3 gouden tips die mij geholpen hebben binnen no-time een succesvolle business op te zetten. Breng je droom tot leven en reken voor altijd af met de vraag:  ‘Wat als ik geen klanten kan vinden?’ 

TO DO: AANMELDLINK AANPASSEN

Het is mijn missie om elke startende VA te zien groeien tot een ondernemer die vol vertrouwen haar business runt.

En daarmee echte vrijheid kan ervaren. Ik neem je mee richting je nieuwe baan, of eigenlijk het begin van je nieuwe leven. Want buiten VA wordt je ook ‘gewoon’ ondernemer. En dat is super vet en mega spannend tegelijk. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan en jou op weg te helpen in dit fantastische avontuur.

Even voorstellen

Hi, ik ben Roëlla en help Virtual assistants met de start en groei van hun bedrijf zodat ze vol zelfvertrouwen een goedlopend bedrijf op kunnen bouwen.

Een aantal jaar lang geleden stond ik op een punt waarin je je wellicht herkend. Ik had een oke baan, met leuke collega’s en een prima salaris. Ik had op papier alles maar was totaal niet gelukkig. Ik miste de vrijheid, het vuurtje, de passie voor het vak. 

Met ruim 12 jaar werkervaring wist ik inmiddels wel dat ik goed was in mijn vak. Dat als ik eenmaal klanten zou hebben het echt wel goed zou komen. Maar dat ondernemen, dat was volledig nieuw. Wie zat er op mij te wachten? Kon ik dit wel? Hoe kwam ik dan aan klanten? 

Binnen twee jaar heb ik een succesvol bedrijf op kunnen bouwen waar ik goed geld mee verdien. Ik kon binnen 3 maanden mijn baan opzeggen en zat binnen no time vol en moet nog steeds nee zeggen tegen nieuwe opdrachten. Dat is geen geluk geweest. Ik had een super goede strategie en heb daarnaast de juiste acties genomen om te staan waar ik nu sta. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel mogen leren over het vak en het online werken met klanten. 

En dit gun ik jou ook zo!
Dus deel ik al mijn kennis met je. Van het opstarten van een bedrijf, het vinden van de leukste klanten, online zichtbaarheid en het voeren van goede salesgesprekken. Ik leer je alles tijdens mijn trajecten en sta naast je tijdens dit proces. Samen vieren we jouw eerste klanten!  

Klaar voor een succesvol VA bedrijf?