PLAN HIER DIRECT JE VA BOOST CALL

Juridische documenten

Juridische documenten

Je gaat starten en wil alles vooral goed regelen. Daar horen juridische documenten zeker bij. Schaf je documenten hier aan en deze  worden voor jou op maat gemaakt door een ervaren AVG jurist.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Na aanschaf van de documenten ontvang je een mail met daarin de contactgegevens van de AVG jurist. Je maakt samen een afspraak waarin hij  je inhoudelijk meer vertelt over de documenten en ervoor zorgt dat alles wat belangrijk is voor jouw onderneming in deze documenten komt te staan.

Na afloop van het gesprek ontvang je binnen de afgesproken termijn de volgende documenten:

  • Algemene voorwaarden
  • Verwerkers overeenkomst
  • Overeenkomst van opdracht
  • Privacy statement

De documenten zijn enkel en alleen te gebruiken voor jouw eigen onderneming. Het is niet toegestaan deze verder door te verkopen, of te gebruiken voor andere doeleinden. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het up to date houden van deze juridische documenten. Mocht je na ontvangst van de documenten nog vragen hebben of mocht er iets niet duidelijk zijn, kun je ten alle tijden contact opnemen per mail. Bij de documenten ontvang je ook een korte uitleg over de verschillende documenten en wat je voor welk doeleinde kunt gebruiken.

De doorlooptijd is gemiddeld twee tot drie weken. 

De investering voor de juridische documenten is €349 exclusief BTW.

Klaar voor een succesvol VA bedrijf?